Studiu: S-a stabilit care este dimensiunea medie a penisului | Medlife

Centimetri penisului. Mărimea Medie a Penisului Și Mărimea Ideală Pentru A Satisface O Femeie

Conținutul

  penisuri mici

  Mărimea medie a penisului în stare flască este de centimetri Mărimea medie a penisului în stare erectă este de centimetri Mărimea penisului contează? Iată încă o preocupare care multora dintre bărbaţi le dă dureri de cap, mai ales că una dintre principalele dorinţe din timpul actului sexual este de a-şi satisface partenera. Există bărbaţi care devin anxioşi odată ce sunt pe punctul de a întreţine relaţii sexuale, de teamă că partenera lor poate nu este tocmai mulţumită.

  Într-un studiu în care au fost intervievate 75 centimetri penisului femei active sexual, acestea au fost întrebate care sunt preferinţele lor pentru o aventură sau o relaţie de lungă durată.

  nicio erecție nu cade repede

  Femeilor li s-au arătat 33 de penisuri 3D, din plastic albastru pentru a nu sugera o anumită rasămodele de dimensiuni diferite, mărimea medie a penisului preferată de femei fiind de 16 centimetri lungime, în stare erectă. Percepţia bărbaţilor despre prorpiul penis şi mărimea ideală pot avea impact asupra încrederii în sine şi asupra imaginii corpului său.

  din cauza a ceea ce erecția este slăbită

  Cei care se tem de reacţia partenerei în timpul actului sexual, se pot confrunta centimetri penisului disfuncţie erectilă sau alte probleme emoţionale.