Modalitati de livrare si plata

Cupa penisului

Conținutul

cupa penisului penis la șaisprezece ani

Absorbantele mereu mi-au cauzat alergii la nivelul pielii iar tampoanele nu le-am putut suferi niciodată. Mă incomodau și unele, și altele.

cupa penisului exercițiu pentru ridicarea erecțiilor

Despre cupe citisem multe informații încă de prin anii eram studentă la Iași și unele dintre colegele mele românce foloseau cupa dar eram prea reticentă la lucruri inovative așa că nu am stat să aflu mai multe de la ele. După prima naștere în anul absorbantele deja mă iritau la propriu, mă sufocau propriu zis.

Alte produse fine

Și am zis sa caut alternativă și Mi-am procurat în schimb absorbante refolosibile se spală, căci sunt din stofă. Le-am folosit ceva vreme le mai folosesc uneori și acumdar prin am îndrăznit să-mi comand o cupă.

cupa penisului care sunt penisurile și mărimea lor

Și ce credeți: invenție mai bună ca asta nu există. Cupa penisului cum am trecut de la peticuțe la absorbante și lumea a devenit mai frumoasă? În Chișinău cupe menstruale nu se găseau așa că, împreună cu o prietenă, am cumpărat cupele din Franța.

Și mai apoi o alta prietenă a insistat să-i fac rost și ei de una, și apoi altei prietene Dacă vă gândiți și voi să o încercați, poftim de scrieți-mi!

cupa penisului să ai un penis bun ce să faci