Anatomie patologica

Profilaxia penisului

Conținutul

  penis circumcisio

  Simptomele depind de tipul de traumatism, precum și de gradul de deteriorare a penisului. Există şi simptome generale, care sunt prezente la orice leziuni.

  cum să vă îngrijiți corect penisul

  Există, de asemenea, simptome care sunt caracteristice unor leziuni specifice. Vânătaia, de exemplu, apare prin umflarea accentuată a țesuturilor, durerea și prezența unui hematom. În acest caz apare o durere ascuțită și în creștere, erecția dispare imediat, penisul devine albastru, până la violet, din cauza hematomului extensiv și a edemului puternic pronunțat.

  cel mai mic penis dintr o erecție

  În cazul proceselor inflamatorii la nivelul penisului cavernită va exista o creștere a temperaturii locale, simptome de slăbiciune generală și, eventual, o creștere a temperaturii întregului corp. Ddiagnosticare Diagnosticul începe cu istoricul medical: trebuie să aflați cum, în ce circumstanțe s-a produs accidentul, cât timp a trecut de atunci. Se efectuează un complex de studii clinice generale: test de sânge, măsurarea tensiunii arteriale.

  masajul testiculelor și al penisului

  În continuare este necesar să se observe dacă există o ruptură a membranei proteice profilaxia penisului a uretrei. Tratament Pentru a începe orice tratament, trebuie să consultați mai întâi un medic, nu vă puteți prescrie singur medicamente.

  penis cu pistol de apă

  Odată cu dezvoltarea infecției, e necesar să luați antibiotice, fiind recomandată și terapia simptomatică. Medicul prescrie medicamente antiinflamatorii și decongestionante pentru a opri procesul inflamator și a elimina edemul de țesuturi moi.

  pompe de vid de erecție

  Dacă a avut loc o amputație completă a penisului, aveți profilaxia penisului doar de o zi pentru ca el să fie cusut. Clasificarea bolilor.