Scurgere din penis

Scurgerea penisului, Boli cu transmitere sexuală - Promovarea Sănătăţii

Conținutul

Tratament pentru secreţii la nivelul penisului Primul gest tratarea cu antibiotice a persoanei afectate şi a partenerilor ei sexuali igiena locală şi a lenjeriei intime evitarea hainelor strâmte pentru că menţin umezeala locală mergi la medic Cum te pregătești pentru vizita la medic? Dacă prezenți unul dintre simptomele de mai sus mergeți la medicul de familie sau la medicul generalist.

Ce poți face? Care ar putea fi cauza simptomelor mele?

scurgerea penisului

Există și alte posibile cauze pentru simptomele mele? Ce analize trebuie să fac?

În condiții de confidențialitate ei pot: Să depisteze dacă într-adevăr aveți o ITS; Să vă trateze și, în cele mai multe cazuri, să elimine problema complet; Să vă răspundă la toate întrebările dumneavoastră. Vă vor întreba ce simptome aveți, care este starea dvs. Aceste întrebări îi vor ajuta să-și dea seama despre ce ITS este vorba. Dacă sunteți însărcinată spuneți asta medicului, fiindcă unele tratamente pot afecta fătul.

Ce tratamente sunt disponibile? Ar trebui să merg la un specialist? La ce să te aștepți de la medic?

Infecții vaginale

Medicul îți poate pune o serie de întrebări. Printre acestea se pot număra: Ce simptome ai și când au apărut pentru prima dată?

scurgerea penisului

Simptomele sunt continue sau ocazionale? Secreția este urât mirositoare? Scurgerea penisului vreo durere sau arsură la urinare?

scurgerea penisului

Simți mereu nevoia de a urina? Ai cumva erupții cutanate în zona genitală sau senzația de mâncărime?

scurgerea penisului

Ai fost diagnosticat în trecut cu vreo boală cu transmitere sexuală? Tratament clasic pentru secreţii la nivelul penisului antibiotice Tratament naturist pentru secreţii la nivelul penisului acupunctură.

scurgerea penisului